Интернет-магазин Шланги-Рукава

Всички стоки са директно от производител

Повече от 50 вида маркучи винаги в наличност

Доставка навсякъде с куриери

Допълнителна информация може да бъде получена чрез обаждане:
+359 87 7307181
berginsouth@hotmail.com
пон-нед: с 09:00 до 21:00

Кнежа


Каталог  →  Маркуч за охлаждащата течност EPDM

Маркуч за охлаждащата течност EPDM

Този маркуч е прадназначен за транспорт на охлаждащи течности. Може да се използва в автомобили, камиони и друга транспортна техника. Устойчив на антифриз, тосол. Запазва качествата и гъвкавостта си както при ниски и така и при високи температури на охлаждащата течност и околна среда. Може да се използва за изпомпване на други неагресивни течности, вода, въздух. Има приложение и в селското стопанство.

Основни характеристики

  • Вътрешен слой — EPDM
    EPDM - Етилен-пропиленовият каучук, придава устойчивост на озон, слънчева светлина, химически. вещества (разредени киселини, основи и т.н.). EPDM каучука е устойчив на въздух и електричество. Запазва отлична гъвкавост при ниски температури.

  • Подсилване — Текстилна намотка + 4 надлъжни текстилни нишки

  • Температурен диапазон — -60 ... 130 °C
  • Външен слой — EPDM
    EPDM - Етилен-пропиленовият каучук, придава устойчивост на озон, слънчева светлина, химически. вещества (разредени киселини, основи и т.н.). EPDM каучука е устойчив на въздух и електричество. Запазва отлична гъвкавост при ниски температури.
Къси

5 метра

Средни

10 - 15 метра

Стандартни

20 - 60 метраДопълнителна информация може да бъде получена чрез обаждане
тел. +359 87 7307181 или имейл berginsouth@hotmail.com

Всички новини

Новини

ЗА НАШАТА КОМПАНИЯ
Нашата компания е специализирана в доставката индустриални маркучи и тръбички за различни цели. Ние продаваме маркучи и тръбички доставени директно от производителя. Нашият основен доставчик е фирма Bergin. Предлагаме: Маркуч МБУ (МаслоБензиноУстойчив) ГОСТ 10362-76, Маркуч за напомпване на гуми ТУ 38.1051049-89, Маркуч за газове за заваряване ГОСТ 9356-75, Маркуч за поливане, за топла и студена вода ТУ 2559-007-0073305-2013.
Повече
МАРКУЧ МАСЛО И БЕНЗИНО УСТОЙЧИВ ГОСТ 10362-76
Благодарение на уникалният си състав могат да се използват за доставка под налягане на различни горива, в това число дизел, бензин, масла, киселини (до 20 %, освен азотни) и алкални. Този качествен продукт може да закупите от този сайт на достъпни цени от Производител.
Повече
МАРКУЧИ ЗА ВОДА
Градината не може да съществува без поливане с вода.За да поддържате перфектно външни площи и насаждения,ще са Ви нужни надеждни приспособления,като маркучи за поливане. Качествените маркучи ще Ви позволят да осъществите процеса на поливане максимално ефективно,икономисвайки вода.
Повече